Розвідка вже не раз повідомляла про проведення прихованої мобілізації Наросії. Сам голова ГУР МОУ генерал-майор Кирило Буданов в ефірі телемарафону надавав підтвердження цієї інформації, яка раніше фігурувала в матеріалах ЗМІ як прогноз.
«Мобілізація йде двома шляхами. Перший – фактичні дії, які і називаються прихованою мобілізацією. А другий — це використання резервістів, вони це називають «БАРС»», — пояснював глава розвідки.
Та чи така вже вона прихована, як ми звикли вважати? Тим паче якщо військові комісаріати визначають ось такий офіційний прейскурант:

Таке повідомлення шириться в Мережі користувачів соцсторінок в Тверській області. Втім, масового відгуку підтримки і черги із добровольців навколо військкоматів місцеві не спостерігають.
Воно і не дивно, потенційне добриво для нашої Української землі вже немало бачило свідчень того, як весело горять нараштсти. Тож мотивувати добровольців, резервістів та й навіть мобілізованих орків стає все складніше. Про що свідчить і новенький тренд Наросії. У нас він вже називається: «Відмовились, зате живі», а орки – «дошка ганьби» з тими, хто не поїхав до України.
Вчора воїни 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади «Коломийські Едельвейси» оприлюднили у соцмережі кадр, який зробили військовослужбовці Мордовії. На ньому видно «дошку ганьби» з фотографіями та особистими даними солдатів, які відмовилися їхати на війну в Україну. Дошка розташовується на території однієї з військових частин як чергове свідчення стрімко зростаючих втрат серед військових і добровольців. Джерело

Йдеться про солдатів 205-ї окремої мотострілецької козацької бригади.
Загалом на дошці розмістили тридцять портретів. Нижче у кілька рядів зазначаються імена та прізвища «відмовників». Загалом вже у трьохста потенційних орків виявився інстинкт самозбереження, а перспектива підзаробити криваві гроші виявилась менш привабливою, адже певно йде в комплекті з безстроковою акційною пропозицією від ЗСУ здобрити наші чорноземи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.